Om oss

Hammersta Fastigheter är ett familjeföretag som arbetar med fastigheter i Mälardalen. Vi startade 1994 i liten skala. Därefter har verksamheten haft en positiv och framgångsrik utveckling.

Den huvudsakliga verksamheten är förvaltning och förädling av egna kommersiella fastigheter, samt projektering, uppförande och försäljning av industrifastigheter, villor, parhus och bostadsrätter.

Vår verksamhet är främst inriktad på södra Stockholm.

Industrifastigheter

Hammersta Fastigheter erbjuder för uthyrning eller köp industrilokaler i varierande storlek, lämpliga för hantverk, verkstad och industri. Våra fastigheter ligger i attraktiva företagsområden.

Köp eller hyr

Man kan köpa eller hyra en eller flera lokaler/fastigheter i basutförande eller med skräddarsydd inredning.

Som hyresgäst kan man förvänta sig full service och underhåll.

Anpassa lokalen efter kundens behov

Vid nybyggnation erbjuds lokalen helt oinredd. Tillsammans med kunden kan vi utforma den så att den passar kundens verksamhet och dess behov. Vi bygger lokaler på 120 kvm, 180 kvm, 240 kvm etc. med inredningsbar övervåning.

Vi kan ta hand om totalentreprenaden och bidrar gärna med inredningsförslag tillsammans med vår arkitekt. Vår kännedom om fastigheten i kombination med bra inköpskanaler innebär hög kvalitet till bra priser. 

Bostäder

Vi bygger i egen regi villor, parhus och bostadsrätter från början till slut, från inköpet av mark till färdig bostad. Standarden är hög med fullutrustade kök och vitvaror, helkaklade badrum och fina trägolv.

Bostäderna är färdiginredda, men designade så att det ska passa de flesta smaker.

Vi bygger energisnålt och miljövänligt.